TeamSpeak3


De Whiskey Alpha Charlie – DX Club, beschikt over een eigen Teamspeak-server. Teamspeak is een programma waarmee er tussen computers via IP audioverbindingen gelegd kan  worden . Het programma maakt in tegenstelling tot Skype gebruik van de mogelijkheid meerdere personen in een kamer te laten samenkomen en te laten praten. Ook biedt het programma mogelijkheden om aan de kamer een echte 27 MHz set te hangen zodat de gebruikers in die betreffende kamer ook via de aangesloten 27 MHz-set live mee  kunnen babbelen.

Voor het gebruik van Teamspeak is het gebruik van een headset noodzakelijk om rondzingen van audiosignalen  te voorkomen.

Het programma teamspeak kan hier worden gedownload:
DOWNLOAD TEAMSPEAK3 

Wilt u de inlog gegevens  van de wac dx club  teamspeak server ,stuur dan eerst even een mailtje naar NIEUWSBRIEFWACDXCLUB@GMAIL.COM, daarna  komt u dan in de lobby terecht, zodra wij u zien staan wordt u naar de registatie room gehaald, voor een klein gesprek, en het registreren van uw wac nummer.

 

Nu is teamspeak 3 ook voor android  gsm beschikbaar, zo kan je het ook nog gebruiken in de auto via bluetooth en handsfree

Translate »