TeamSpeak3


De Whiskey Alpha Charlie – DX Club, beschikt over een eigen Teamspeak-server. Teamspeak is een programma waarmee er tussen computers via IP audioverbindingen gelegd kan  worden . Het programma maakt in tegenstelling tot Skype gebruik van de mogelijkheid meerdere personen in een kamer te laten samenkomen en te laten praten. Ook biedt het programma mogelijkheden om aan de kamer een echte 27 MHz set te hangen zodat de gebruikers in die betreffende kamer ook via de aangesloten 27 MHz-set live mee  kunnen babbelen, wij vragen dan ook aan u om 3 sec. te wachten voordat u de spreek sleutel weer gebruikt zodat de gateway af kan vallen en mensen zich in kunnen melden via zello, want er zit een vertraging van 3 sec.

Voor het gebruik van Teamspeak is het gebruik van een headset noodzakelijk om rondzingen van audiosignalen  te voorkomen.

Het programma teamspeak kan hier worden gedownload:
DOWNLOAD TEAMSPEAK3 

Wilt u de inlog gegevens  van de wac dx club  teamspeak server ,stuur dan eerst even een mailtje naar wacdxclub@hotmail.com, daarna  moet u WAC nummer neer zetten met uw woonplaats, die wij dan toe sturen na ontvangst van uw mail, daarna komt u in de  lobby terecht, zodra wij u zien staan wordt u naar de registratie room gehaald, voor een klein gesprek, zij wij niet aanwezig kom dan later terug .

Serveradres:  wacdxclub.33server.xyz

 

Nu is teamspeak 3 ook voor android  gsm beschikbaar, zo kan je het ook nog gebruiken in de auto via bluetooth en handsfree

Translate »