Koffieronde


Deze Ronde is ter herinnering aan een overleden 27 MC er die zich altijd tijdens een ronde zich inmelden als KOFFIE TIJD. Wij noemen deze ronde dan ook de Koffieronde. De betreffende 27 MC-er heette Willem uit Eindhoven.

De WAC  KOFFIE  ronde is elke maandag avond om 20hr, deze is te horen via de radio op kanaal 35 FM 27355 mhz   in Den-Haag en in Barneveld en in Nieuwegein en Almere , dit gaat door middel van een gateway die in drie plaatsen staan.    Denk er wel aan dat u wat ruimte laat van drie seconde  tijdens een gesprek zodat andere stations zich ook kunnen in melden, Dit geld natuurlijk niet alleen voor de ronde, maar ook na de ronde houd u zich dan aan de 3 seconde, na de ronde is de afther party, het gezellig samen zijn en mekaar in contact te komen het zei via de radio of via teamspeak.

Het programma teamspeak zorgt er ook voor, om mensen weer in contact te brengen met andere mensen die geen radio meer hebben en zo wordt het mogelijk gemaakt dat ze toch op deze manier met ons mee kunnen doen. Voor onze WAC KOFFIE ronde  zijn we natuurlijk ook op zoek naar andere mensen die mee willen doen om het 24/7 CB Radio WAC Network  uit te breiden door middel van het plaatsen van een gateway. Wilt u met ons mee doen stuur dan een mailtje.

                                                                                             gezelligheid kent geen tijd

 


 

 

Translate »